Alle verzekeringen op een rijtje

JoHo fungeert als tussenpersoon voor diverse verzekeraars en biedt een breed pakket (internationale) verzekeringen voor al haar doelgroepen.

Gebruik onderstaand overzicht per verzekeraar en verzekeringsproduct om verder te lezen over specifieke verzekeringskenmerken, het aanvraagproces, de voorwaarden en bijvoorbeeld de procedure voor het indienen van een claim.

1.Goudse Verzekeringen en Isis reisverzekeringen

JoHo biedt al meer dan 20 jaar de Expat- en reisverzekeringen van de Goudse  Verzekeringen aan. Dit zijn veel gebruikte verzekeringen voor expats, digital nomads, emigranten en reizigers. Goudse Verzekeringen is een intermediair-verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat de Goudse advies en bemiddeling geheel aan intermediairs (tussenpersoon, broker) overlaat.

De Goudse heeft een apart label ISIS (oorspronkelijk van International Student Insurance Services), voor de verzekeringen voor Nederlanders die naar lang het buitenland gaan met als doel backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage, studie, vakantie-werk, Work & Travel, en andere vergelijkbare activiteiten:

2.OOM verzekeringen

OOM Verzekeringen biedt verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan en voor buitenlanders die naar Nederland komen. OOM Verzekeringen is specialist in bijzondere risico’s.

JoHo bemiddelt in de volgende verzekeringen van OOM Verzekeringen:

3.Allianz

4.APRIL International Care France

5.Cigna

6.Henner

7.Expatriate Group

8.Overige verzekeraars & Verzekeringen