Nieuws JoHoInsurances

 • Internationale doorlopende reisverzekering voor expats en emigranten

  12 december 2023

  Woont u in het buitenland? En zoekt u een doorlopende reisverzekering, zoals u die in Nederland had, maar die nu niet meer kan worden aangevraagd? Dan hebben wij voor u internationale varianten van de doorlopende reisverzekering beschikbaar.

  Lees meer
 • Niet-werkende partners van Nederlandse Militairen moeten vanaf 1/1/2024 zelf een ziektekostenverzekering regelen

  14 december 2023

  Het ministerie van Defensie heeft 13 december 2023 laten weten dat in een aantal situaties niet-werkende partners van defensie-personeel per 1 januari 2024 geen recht meer hebben op de Nederlandse basisverzekering. Deze maatregel heeft als gevolg dat partners met spoed op zoek moeten naar een andere ziektekostenverzekering.

  Lees meer
 • Wat kost een Expatverzekering?

  04 maart 2024

  Veel mensen willen graag weten wat een internationale ziektekostenverzekering of expatverzekering kost. De exacte hoogte van de premie van een dergelijke verzekering hangt af van veel factoren. In ons kennisbankartikel "Wat kost een expatverzekering in 2024?" leggen wij uit hoe u voor uw situatie kunt achterhalen wat de kosten zijn.

  Lees meer
 • Wereldwijd-polis Menzis stopt in 2025

  12 maart 2024

  Menzis stopt met de Wereldwijdpolis (Internationale ziektekostenverzekering) in 2025. Lees hier meer over de mogelijkheden om een vervangende ziektekosten-verzekering te regelen.

  Lees meer