Expat & Emigratie

expat_emigratie_buitenalnd_werken

JoHo Insurances is gespecialiseerd in internationale verzekeringen. Wij zijn al meer dan 20 jaar dé adviseur en bemiddelaar op het gebied van expat- en emigratieverzekeringen. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op maat voor uw persoonlijke situatie.

 • Heeft u plannen om naar het buitenland te vertrekken als expat of emigrant?
 • Heeft u hiervoor behoefte aan een internationale verzekering? 
 • JoHo Insurances is dé adviseur en specialist op het gebied van expat- en emigratieverzekeringen.

We hebben voor u alle benodigde informatie op een speciale website beschikbaar gesteld. We nodigen u uit u te oriënteren op deze websites en vervolgens een vrijblijvende adviesaanvraag bij ons in te dienen. We helpen u graag!

Onze websites voor Expats en Emigranten:

 1. Nederlandse expats en emigranten: www.expatverzekering.nl
 2. Belgische expats en emigranten: www.expatverzekering.be
 3. Digtal nomads: www.digital-nomad.nl
 4. Internationaal (in English): www.expatinsurances.org

1. Verzekeringswijzer voor Nederlandse expats

Gaat u als expat naar het buitenland en bent u op zoek naar een internationale ziektekostenverzekering? JoHo Insurances biedt u een vrijblijvende vergelijking van de voordeligste verzekeringen op basis van uw persoonlijke wensen.

Naast de internationale ziektekostenverzekeringen vindt u ook informatie over sociale zekerheid, rechtsbijstand, arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en bijvoorbeeld het tijdelijk achterlaten van een woonhuis bij vertrek naar het buitenland.

www.expatverzekering.nl

2. Verzekeringswijzer voor emigranten

Gaat u als emigrant naar het buitenland en bent u op zoek naar een internationale ziektekostenverzekering? JoHo Insurances biedt u een vrijblijvende vergelijking van de voordeligste verzekeringen op basis van uw persoonlijke wensen.

Naast internationale verzekeringen wordt er voor emigranten extra aandacht gegeven aan emigreren als pensionado, de voor- en nadelen van lokaal verzekeren en de opties voor overbruggingsverzekeringen.

www.expatverzekering.nl - emigranten

3. Verzekeringswijzer voor Belgische expats en emigranten

Voor Belgische expats en emigranten hebben we alle informatie voor een goede voorbereiding en de juiste internationale verzekering beschikbaar gesteld op onze website www.expatverzekering.be.

 • Internationale ziektekostenverzekeringen
 • Arbeidsongeschiktheid
 • Overlijdensverzekering
 • Reis & annuleringsverzekeringen

Informatie en aandachtspunten als 'zwangerschap', 'molest' en 'lokaal verzekeren' en 'alarmcentrales'.

www.expatverzekering.be

4. Verzekeringswijzer voor digital nomads

Gaat u als digital nomad naar het buitenland en bent u op zoek naar een internationale ziektekostenverzekering? JoHo Insurances biedt u een vrijblijvende vergelijking van de voordeligste verzekeringen op basis van uw persoonlijke wensen.

JoHo Insurances helpt u verder op weg met praktische zaken over arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en belastingen specifiek gericht digital nomads ongeacht het type werk of (tijdelijke) bestemming.

www.digital-nomad.nl

5. Internationaal

JoHo Insurances is an international broker for International Private Medical Insurances. JoHo Insurances provides advice on international insurances to everyone who goes abroad for a long time. Worldwide, young and old, for living, working and traveling.

We advise on the following international insurances:

 • Health insurances, SOS and medical evacuation;
 • Disability and Life Insurance;
 • Travel Insurance;
 • Group insurance for companies, foundations, NGO's and other organizations;
 • For stays in risk areas and with war risk cover;

Read more on www.johoinsurances.org