Alle verzekeringen op een rijtje

JoHo fungeert als tussenpersoon voor diverse verzekeraars en biedt een breed pakket (internationale) verzekeringen voor al haar doelgroepen.

Gebruik onderstaand overzicht per verzekeraar en verzekeringsproduct om verder te lezen over specifieke verzekeringskenmerken, het aanvraagproces, de voorwaarden en bijvoorbeeld de procedure voor het indienen van een claim.

Goudse Verzekeringen

JoHo biedt al meer dan 20 jaar de Expat- en reisverzekeringen van de Goudse aan. Veel gebruikte verzekeringen voor expats, digital nomads, emigranten en (zaken)reizigers. Goudse Verzekeringen is een "intermediair"-verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat de Goudse advies en bemiddeling geheel aan intermediairs (tussenpersoon, broker) overlaat.

De Goudse heeft een apart label, ISIS (oorspronkelijk van International Student Insurance Services) voor de verzekeringen voor Nederlands ingezetenen die naar lang het buitenland gaan met als doel backpacken, wereldreis, vrijwilligerswerk, stage, studie, vakantie-werk, Work & Travel, en andere vergelijkbare activiteiten:

OOM verzekeringen

OOM Verzekeringen biedt verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan en voor buitenlanders die naar Nederland komen. OOM Verzekeringen is specialist in bijzondere risico’s.

JoHo bemiddelt in de volgende verzekeringen van OOM Verzekeringen:

Allianz

Allianz Care

Allianz Global Assistance

APRIL International Care France

Cigna

Henner

Expatriate Group

Overige verzekeraars & Verzekeringen

Heeft u een vraag over internationale verzekeringen?

Naam