JoHo Insurances

Alle verzekeringen voor binnen- en buitenland
Home Alle verzekeringen op een rijtje OOM OOM Global Visitor Verzekering

OOM Global Visitor verzekering

E-mailadres Afdrukken PDF

logo_oom_verzekeringen

Per ingang van 7 november 2012 heeft de verzekeraar de Global Visitor vervangen door 2 andere verzekeringen:
 • OOM Schengen Visitor-verzekering. Deze verzekering lijkt het meest op de oude Global Visitor en is bedoeld voor buitenlanders die tijdelijk naar Nederland toe komen, bijvoorbeeld voor familiebezoek of een vakantie.
 • OOM Voorlopig Verblijf-verzekering. Deze verzekering is geschikt voor mensen die naar Nederland komen met een MVV en/of in afwachting zijn van een verbljfsvergunning.
 

Waarom verzekeren via JoHo Insurances?

 • Specialisatie: op het gebied van emigratie, werk, stage, studie en reizen in het buitenland
 • Specifiek: bij het samenstellen van het verzekeringsaanbod is het uitgangspunt dat men moet kunnen kiezen uit het beste, meest voordelige en het meest gespecialiseerde aanbod
 • Service: aanbod van meerdere verzekeraars - uitgebreide ervaring met en ondersteuning bij problemen met verzekeraars - advies op maat - snelle en persoonlijke afhandeling
 • Safe: JoHo is erkend tussenpersoon op het gebied van verzekeringen
 •  


  Advies aanvragen

  Contact

  JoHo Insurances

  Hoofdkantoor

  Paviljoensgracht 18
  2512 BP Den Haag
  Nederland
  Tel: +31 88 - 3214563
  E-mail: insurance@joho.org
  skype ons

  Voor advies en vragen over verzekeringen kan het online adviesformulier worden ingevuld of gebruik gemaakt worden van de verzekeringsinloopdagen.

   

  Voor vragen, het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u·natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. In de JoHo support centersJoHo support centers (Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en Groningen) kan informatie worden opgehaald en kunnen aanvraagformulieren worden ingeleverd.

  linkedin3