Advies voor de juiste verzekering

advies_op_maat_vrouw_schrijven

Advies voor expat- en emigratie

Gaat u als expat, emigrant of digital nomad naar het buitenland en bent u op zoek naar een internationale ziektekostenverzekering? JoHo Insurances biedt u een vrijblijvende vergelijking van de voordeligste verzekeringen op basis van uw persoonlijke wensen.

Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt van ons advies. In het adviesformulier kunt u verschillende gegevens achterlaten, wie u bent, uw leeftijd, waar u heen gaat, uw gezinssamenstelling, uw wensen en plannen. Laat ons weten of u specifieke wensen heeft zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Ontvang Expat- en emigratieadvies

Advies voor reis, studie & vrijwilligerswerk

Ga je voor kortere of langere tijd naar het buitenland voor een reis, studie, stage of vrijwilligerswerk en ben je op zoek naar een goede reis- en/of annuleringsverzekering? JoHo Foundation biedt vrijblijvend advies en hulp om je keuze te maken.

Ontvang Reisverzekeringsadvies

Waarom advies van JoHo Insurances?

Er zijn verschillende goede redenen om voor uw internationale verzekering advies te vragen aan JoHo Insurances.

  • Jarenlange ervaring
  • Onafhankelijk advies
  • Persoonlijk advies

Onafhankelijk advies: een groot aanbod

Wij werken met meerdere verzekeraars in binnen- en buitenland die internationale verzekeringen aanbieden. Wij kunnen u dus veelal meerdere mogelijkheden aanbieden. Welke verzekering het beste past bij u is afhankelijk van veel factoren; leeftijd, bestemming, budget en welke vergoedingen u wilt kunnen gebruiken.

Daarom werken wij met verschillende verzekeraars; het product dat het beste bij uw wensen past, is allicht anders dan iemand met een heel andere leeftijd of gezinssamenstelling.

Wij hebben daarbij jarenlange ervaring met deze verzekeraars, waardoor wij u goed kunnen informeren over de goede en minder goede punten van deze verzekeraars. Gedurende de looptijd van uw verzekering kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor vragen en advies maar ook bij problemen met de verzekeraar.

Persoonlijk advies: precies wat u nodig heeft

Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt van ons advies. Hiervoor maken we gebruik van een adviesformulier dat u ook op deze website kunt vinden.

Hierin kunt u verschillende gegevens achterlaten, wie u bent, uw leeftijd, waar u heen gaat, uw gezinssamenstelling, uw wensen en plannen. Laat ons weten of u specifieke wensen heeft zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Wat gebeurt er na uw adviesaanvraag?

Binnen enkele werkdagen na het inzenden van het adviesformulier ontvangt u van ons een reactie; soms aanvullende vragen en anders een overzicht van verzekeringen met ons advies. Daarna zijn we uiteraard bereikbaar voor vragen over deze email en is er vaak de mogelijkheid om een afspraak te maken om dingen te bespreken in een persoonlijk gesprek.

Naar het adviesformulier